dissabte, 22 d’octubre del 2011

Circular al Balandrau desde Tregurà







Per iniciar aquesta excursió hem d'arribar al poble de Tregurà de Dalt, la manera mes rapida es : la carretera de Camprodon a Setcases, passat el poble de Vilallonga de Ter i ha una desviació a mà esquerra segueix direcció a Tregurà.
Quan has passat el poble seguim la pista forestal en bastat bon estat que va desde Tregurà fins al Serrat, uns 4 km. després del poble  i sobre els 1946 mts. deixem el cotxe aparcat en un lateral de la pista.
Sortim de l'aparcament ( 1946 mts.) per una pista a mà dreta fins arribar a la Collada de Fontlletera ( 2127 mts.) en aquest punt es baixa uns metres per tornar a pujar direcció  al Coll dels Tres Pics.
Just quan comença la pujada ( 2180 mts.) em desvio de la ruta normal per pujar per una forta pendent d'herba fins arribar al Pic de Fontlletera ( 2575 mts.), molt bona vista desde el cim, amb el Bastiments, Freser, Infern, etc.
Baixo fins arribar al Coll dels Tres Pics ( 2395 mts.) i seguint el sender ben marcat arribo al Pic de Balandrau ( 2584 mts.)
La baixada la faig directa per els lloms d'herba fins arribar a la pista ( 2005 mts.) i torno per la pista fins arribar al cotxe.


Desnivell: 880 mts.


Recorregut: 11,2 Km.


Horari: 3h.14m. 








Aparcament a la pista de Tregurà fins al Serrat ( 1946 mts.)

Desde el Coll de Fontlletera ( 2127 mts.) a la dreta el Pic de Fontlletera ( 2575 mts.) i a l'esquerra el Balandrau ( 2584 mts.)

Pic de Fontlletera ( 2575 mts.), a la dreta la pista de Tregurà i a l'esquerra del dos llacs el Castell dels Moros ( 2123 mts.)

Pic de Fontlletera, darrera meu el pic Freser i el Pic de l'Infern.

Al fons de la vall, el refugi de Coma de Vaca, amb la seva vall que acaba al coll de Carança ( 2727 mts.)

Desde el Pic de Fontlletera, el camí a seguir fins al Balandrau

Pic de Balandrau ( 2584 mts.)

Al fons el Puigmal, amb la pista de Fontalba a mà esquerra

Pujada al Puigmal desde Fontalba, a l'esquerra es pot veure l'aparcament.

1 comentari:

Teresa ha dit...

He vist que has sortit, després de tantes emocions....(TRESMILSSSSSS)
Tinc molt bon record de la sortida que vam fer al gener junts al Balandrau,sembla que va ser ahir.....

Fins aviat
Petons