dilluns, 2 d’agost del 2010

Mongolia 1ª part

Divendres 30-7-2010

Sortim de Barcelona cap Madrid avui a les 18:45h. Hem dormit a l'hotel Clement Barajas ( hotel recomenable)


Dissabte 31-7-2010

Agafem el vol direcció Beijing a les 11:35h. amb una durada de 11h.10m.Varem tenir un vol agradable i a les 5:30h. ( diumenge ) hora local aterrem a Pekín.

Diumenge 1-8-2010

A les 8:30h del matí sortim cap a Mongolia on arribem 2h 30m més tard. Ulaan Bataar capital de Mongolia es on resideix la majoria dels mongols, Mongolia es aprox. 5 vegades més gran que Espanya i te 2,6 milions d'habitants, UB es la capital d'un pais mes freda del mon, l'hivern de l'any 2008 varen arribar a -56º.
Després de baixar de l'avió tenim uns minuts d'angoixa esperant que surtin els petates per la cinta transportadora, finalment quan els tenim amb nosaltres sortim ràpidament ja que aquí es obligat portar el visat des de Catalunya i això alleugereix els tràmits burocràtics.
Agafem un taxi ( 15 $ ) i marxem al Narantuul Hotel, està força bé, l'habitació es com un petit apartament.
Deixem totes les coses i marxem al centre a comparar preus de diferentes agencies de trekking ja que ens agradaria sortir dimarts al matí. Per ser diumenge hi han força botigues obertes i molta gent pel carrer.


Dilluns 2-8-2010

A les 10h del matí hem quedat amb la Shure per negociar el preu del recorregut, ha estat una dura negociació que quasi s'ha trencat en un parell d'ocasions al final a les 5 de la tarda ho hem deixat tot lligat.
Entre negociació i negociació hem visitat un dels monestirs budistes més gran del país: Gandantegchenling Monastery i després la plaça Sükhbaatar i el Parlament.
Hem anat a comprar part del menjar que ens farà falta per aquest 17 dies de recorregut en els quals calculo que faren aprox. més de 3000 km. per pistes amb bastant mal estat, i algun cim de més de 4000 mts.






Quines ciutats ????
Ullan Bataar desde l'aire
Aeroport d' Ullan Bataar
Centre ciutat
Treballs eléctrics
Gandan Temple
Molins d'oració Janraisig Datsan
Dechengalba Datsan
Petit monjo budista
Plaça Sükhbaatar i Parlament
Chinggis Khaan
Arc de Sant Martí desde l'habitació de l'hotel

1 comentari:

JOAN MOYA ha dit...

va nois !! , heu de posar fotos dels llocs peró que també hi sortiu vosaltres. No deu ser tan dificil parlar n ""mongol""...jajaja
Que gaudiu d'uns bons dies.
El tete Joan