dissabte, 4 de juliol del 2009

Puigmal,Pic del Segre,Puigmal de Lló

Sortida amb dues amigues companyes de feina al Pirineu Oriental. Sortim del parking inferior de l'estació francesa de Puigmal-2600, el dia es presenta amb menys calor de la que amb un començament ens esperabem. Enfilem direcció al coll de Lló (2700 mts.) però com després a la baixada ja passarem per aquest camí, decidim a la cota 2325 mts girar direcció al Pas de Lladres (2653 mts.) ,arribem després de una forta pendent amb roca una mica suelta.
Del Pas de Lladres seguim per l'aresta fins arribar sense cap problema al Puigmal (2910 mts.) cim més alt del Pirineu Oriental. Rapidament iniciem el descens ja que el cim es un formiguer de gent i com a persones "rares" que som no ens agraden les aglomeracions. Baixem direcció a la Coma de l'Embut i 50 mts per sota el pluviòmetre girem a l'oest per situar-nos al peu del Pic del Segre.
Aqui ens trobem una desena d'isards que ens fan gaudir d'allo més.  Mirant de buscar el millor itinerari i per una pendent més que considerable arribem al Pic del Segre (2843 mts.). A partir d'aqui quasi tot l'itinerari segueix per l'aresta que ens porta al Petit Pic del Segre (2810 mts.) . Baixem uns metres per sobre la neu fins arribar al coll de Llò,100 mts de desnivell ens deixen a l'últim cim del dia Puigmal de Llò (2800 mts.). El dia ja fa un temps que ha començat a cambiar i sentim que s'acosta la tempesta, per tant decidim tirar cap abaix el més ràpid possible. Al passar pel coll de llò comença a ploure tímidament però per sort per nosaltres deixa de fer-ho i ens aguanta el temps fins al cotxe,una altre cosa serà el dinar de "campistas" que quasi varem tenir que acabar dins del cotxe. (gràcies Teresa pel rostit ).



Teresa, Ainhoa, Josep Mª

Desnivell:1280 mts

Horari:6h. 12 m.




Puigmal de Llò (2800 mts.)



Vall de Llò


Pic del Segre (2843 mts.).



Isard a la Vall de Núria.




Baixant del Puigmal.



Puigmal (2910 mts.).



Direcció al Pas dels Lladres (2653 mts.)

1 comentari:

Lionel Messi ha dit...

Gooooooooooooooood
Thank you
The subject of more than wonderful